Gleb pavlovsky putin - Putin laptic p - 4

Category

Putin laptic p - 4 - Gleb pavlovsky putin

Putin laptic p - 4 1

Span classnews_dt28072006spannbsp018332nivel senior intrat 2132006 postari 6678 am fost sfatuita sa abandonez administrarea uneiului de vigantol in favoarea pastilutelor de 500 mg de vigantoletten pe motiv ca sar asimila mai bine pastilutele din cauza faptului ca se ingereaza tot continutul pe cand la picaturi mai scapi una in plus una in minus mai ramane si pe.

Putin laptic p - 4 2

Pe cozonac info gasesti tot felul de prajituri si mancarici facute de mama care ca orice mama stie o multime de trucuri si filmate de mine.

Putin laptic p - 4 3

Marea majoritate a copiilor mai ales 238n perioada de sugar vor prezenta cel puţin o dată un scaun mai negru sau cu firişoare de s226nge 238n el există mai multe cauze posibile pe care le voi descrie 238n continuare dar e bine de ştiut că majoritatea se rezolvă de la sine şi nu reprezintă urgenţe medicale.

Putin laptic p - 4 4

Bună ziua sunt o mamică a unui băieţel de 3 ani şi sunt 238ngrijorată de faptul că este mereu predispus la conjunctivită după fiecare răceală206i curge din ochi puroi galben şi ochii abia şii poate deschide.

Putin laptic p - 4 5

Bua alina interesant art tau chiar ma gandeam si eu daca mai exista mamicidisperate sau doar eu a confrut cu aceata problema problema noastra sau cel putin a mea se numeste neputinta si lipsa vietii sociale din cauza asta suntem stresate insa pana acum nu.